Haydarlı Ocaklı İlkokulu
HAYDARLI BELDESİ OCAKLI MAH. GÜNDÜZLÜ KÜME EVLERİ OCAKLI İLK ÖĞRETIM OKULU ANA BİNA NO: 86 DİNAR / AFYONKARAHİSAR

VİZYON

VİZYONUMUZ Çağdaş bir yönetim ve eğitim anlayışıyla Dinar Haydarlı Ocaklı İlkokulu’nun eğitim seviyesini en üst seviyeye çıkararak başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

MİSYONUMUZ 1- Çocukların eğitimi. 2- Anne baba eğitimi 3-Toplumun her kesiminde eğitim 4-Her zaman her yerde eğitim 5-Toplumun eğitim, kültürel, sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak etkin ve verimli kurum oluşturmak 6-Toplumsal kişilik kazanmış iyi vatandaşlar yetiştirmek. 7-İnsan odaklı kendisi ve çevresiyle odaklı barışık, düşünen, üreten, ürettiğini satabilen, mutlu, umutlu bireyler yetiştirmek 8-Soran ve sorgulayan bireylerin yetiştirilmesine öncülük etmek 9-Okul öncesindeki başarının arttırılması 10-Öğrenciler arasındaki motivasyonun arttırılması 11-Kurumun kendini ifade edebilirliğinin etkin hale getirilmesi.

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Tam Gün Eğitim

08.30-15.00

Soba

OKULUMUZA SERVİS İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl merkezine 75 km ,ilçe merkezine 35 km.

Haydarlı Kasabasına bağlı bir Mahalle